Zakázková výroba nábytku pro hotely a penziony

03.09.2018 11:05

Vybavení hotelu vyžaduje dobré plánování. Jednotlivé prostory spolu musí ideálně korespondovat. Můžete si dovolit tematické obměny a jednotlivé pokoje stylisticky odlišit, základní vybavení, jako je recepce, společné chodby nebo restaurace však musí zachovávat shodné prvky. Nábytek v hotelu nebo penzionu je vystavený vysoké zátěži. Materiály musí odolávat mechanickému poškození, musí také dovolit snadnou a častou údržbu.

Dokonalá vizitka

Vstupní prostor má velký význam. Vybavení recepce by mělo navodit útulnou příjemnou atmosféru a zapůsobit na hosty dobrým dojmem. Recepce je centrálou, řídí ubytování hostů, objednávky, zajišťuje veškerý servis. I pro práci vašich zaměstnanců je důležité udržet dokonalý přehled nad obsazenými pokoji, předávanou poštou nebo uložením důležité dokumentace. Součástí recepce jsou často lobby bary nebo posezení. I to musí splňovat vysoké požadavky na reprezentaci a pohodlí hostů. Vstupní interiéry dokážeme plně přizpůsobit dispozici prostoru. Využijeme jej tak, aby nabídnul klidné zázemí pro komunikaci s klienty a zachoval si otevřený a čistý styl.

Komfort a dokonalé zázemí

Pro příjemný pobyt vašich hostů je důležité vybavit každý pokoj vhodným nábytkem. Klasický seznam sestává z kvalitního lůžka, stolku pro odkládání osobních věcí a cenností, v pokoji by neměly chybět skříně a police pro uložení oblečení a bot. Důležitým doplňkem je stolek nebo stůl a sedací souprava.

Dokážeme zařídit hotelové pokoje v jakémkoli stylu. Umně napodobíme historický nábytek. Necháme na hosty působit elegantní zdobné prvky, přidáme však moderní úpravu a využijeme úložná místa i prostory. Při návrhu nábytku se můžete inspirovat i v exotických destinacích. Vzhled pokoje uzpůsobíme stylizaci podle starších kultur Egypta, starého Říma nebo Řecka nebo podle jakéhokoli tematického celku. Moderní hotely a penziony vybavíme stylově čistým vybavením, které podtrhne jednoduché elegantní linie a neutrální barvy.

Kvalitní a funkční vybavení

Hotelový nábytek , vybavení i obložení uzpůsobíme podle vedené sítě elektřiny, i podle požadavků pro bezpečnou průchodnost. U hotelového vybavení je neméně důležitá snadná údržba. Nábytek do hotelů či pe nzionů ošetříme speciálními nátěry pro zvýšení odolnosti vůči mechanickému poškození, zejména proti poškrábání. K realizaci nábytku využíváme kvalitní dřevo, které garantuje vysokou pevnost, ale také tvarovou a barevnou stálost. Dřevo můžeme kombinovat se sklem, keramikou, kovem, plastem i textilním čalouněním.

Kdykoli se na nás můžete obrátit. Rádi vám pomůžeme vybavit hotel nebo penzion kvalitním a funkčním nábytkem. Máme k dispozici plně vybavenou dílnu a dobře zásobený sklad materiálu. Realizovat můžeme náročné úpravy a rekonstrukci, rádi vám nabídneme pomocnou ruku i při drobných změnách a opravách. Ochotně vám pomůžeme naplánovat konkrétní vybavení. Při práci plně respektujeme vaše představy, navržené celky dokážeme upravit k přesné podobě a případně je doplnit o funkční doplňky, které zvýší jejich užitnost.

 

hotelový nábytek

 

Vyhledávání

Kontakt

Jan Volf truhlářství - interiérové poradenství +420 725113522